ŠOK NA ESTRADI, OTAC HARISA BERKOVIĆA OTKRIO ISTINU O RADI: Vjenčanje je velika laž, svađaju se svakih pet-šest dan – SuperCarobniSvijet

ŠOK NA ESTRADI, OTAC HARISA BERKOVIĆA OTKRIO ISTINU O RADI: Vjenčanje je velika laž, svađaju se svakih pet-šest dan

Dok mediji u Srbiji posljednjih dana bruje o vjenčanju Harisa Berkovićča i Rade Manojlović, pjevačev otac Mirsad Berković za Dnevni Avaz je demantovao ove navode.

Rada i Haris u u vezi već nekoliko godina sa povremenim prekidima, ali nikada u javnosti nisu o tome pričali. Da imaju turbulentnu vezu potvrdio je i Harisov otac, kazavši nam da se često svađaju, ali i da je to normalno u vezi.

rada-i-haris

-To da će se Rada i Haris vjenčati je velika laž i pojedini mediji u Srbiji na svoju ruku nagađaju. Oni su još uvijek zajedno, iako im je veza turbulentna- govori Berković za medije.

Istina je, ističe da njegov sin više vremena provodi u Beogradu nego u rodnom Gradačcu, ali najviše zbog posla.

Haris dosta vremena provodi u studiju, a ima često i nastupe.  Što se tiče njihove veze, moglo bi se reći da su prebrodili krizu, ali trzavica bude i sada. O vjenčanju i ne pričaju jer su koncentrirani na posao i vjerujte mi da im je vjenčanje na posljednjem mjestu. Jednostavno, to im nije uopće na listi prioriteta.

 

Rating: 2.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *