ANA SEVIĆ DOŠLA U GRAND, TRESLA SE I PLAKALA: Kad je SAŠA POPOVIĆ ugledao, nije mogao doći sebi od PRIZORA (FOTO) – SuperCarobniSvijet

ANA SEVIĆ DOŠLA U GRAND, TRESLA SE I PLAKALA: Kad je SAŠA POPOVIĆ ugledao, nije mogao doći sebi od PRIZORA (FOTO)

Pjevačica Ana Sević stigla je na snimanje ZVezda Granda Specijal, ali nije mogla očekivati da će je zadesiti ova neprijatnost.

Naime, supruga Darka Lazića, iako zvanično još nisu potpisali papre, doživjela je peh sa haljinom, koja se raširila dok je pozorila fotoreporterima u toaleti koju je specijalno pripremila za ovu priliku.

4

U studio je stigla veoma elegantno obučena i odlično raspoložena, a zauzela je svoje mjesto pored koleginice Milice Pavlović. Poslije lijepih tema i zabavnih razgovora, direktor Grand produkcije podsjetio je Anu na neke lijepe uspomene koje je imala sa svojim već sada bivšim suprugom Darkom Lazićem. Dok je legala snimak, pjevačici su krenule suze koje je sve vrijeme pokušala da sakrije od kamera, okrećući se prema publici.

Doku je pokušavala da se smiri i da prestane da plače, Ana je samo uspjela da prokomentariše “Žao mi je što je Darko tako nešto dozvolio sebi”.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *