U 58 GODINI BRENA SE SKINULA U BIKINI: Pokazala je ravan stomak, a kada su fanovi vidjeli noge ZANIJEMILI SU (FOTO) – SuperCarobniSvijet

U 58 GODINI BRENA SE SKINULA U BIKINI: Pokazala je ravan stomak, a kada su fanovi vidjeli noge ZANIJEMILI SU (FOTO)

Pjevčaica Lepa Brena otišla je na odmor na čuveno ostrvo u tropama Bora Boru, što je ujedno bilo jedna od njenih najvećih želja.

Koliko pjevačica uživa u tome vidi se na fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu.

brena1

Rođena je u Tuzli a odrastala je u Brčkom. Još kao studentica se preselila u Beograd. Potom napušta studij i započinje pjevačku karijeru. Jedno vrijeme živi u Novom Sadu.

Karijeru je započela 1981. godine i to u jednoj od tada najpopularnijih emisija koju je uređivao pokojni srpski voditelj Minimaks. U kratkoj majici i bermudama je sa svojim sastavom “Slatki greh” sudjelovala na tom snimanju, no upravo zbog drastične razlike od ostalih “novih nada” njena izvedba je izbačena iz emisije. Ta snimka je upotrijebljena u “Nedjeljnom popodnevu sa Minimaksom” kao šala na njen račun, no njena karijera tada polazi uzlaznom putanjom. Snimila je 17 albuma, par filmova, između ostalih hit-seriju “Hajde da se volimo”. Prva je pjevačica koja se spustila helikopterom na koncert (1989. u Sofiji i 1994. u Beogradu), umjetnica je s najvećim glazbenim tiražama u povijesti balkanske glazbe.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *