ACA LUKAS POSLAO PORUKU ANI BEKUTI, A ONDA ONA OBJAVILA DA SVI VIDE ŠTA JOJ JE NAPISAO: “Kako te samo nije stid?” (FOTO – SuperCarobniSvijet

ACA LUKAS POSLAO PORUKU ANI BEKUTI, A ONDA ONA OBJAVILA DA SVI VIDE ŠTA JOJ JE NAPISAO: “Kako te samo nije stid?” (FOTO

Iako je Aca LUkas otišao iz muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” ostao je u dobrim odnosima sa Anom Bekutom, sa kojom je već dugogodišnji prijatelj.

Međutim, sada je pjevačica na svom profilu objavila poruku koju je dobila od Ace Lukasa, a koja je naljutila brojne fanove.

ana-bekuta

Naime, Aca i Ana su se dopisivali na društvenoj mreži Instagram, sve do jednog trenutka kada ju je folker pitao kog je datuma njen solistički koncert.

Pjevačica nije mogla vjerovati šta je pita, budući da je koncert prošao.

cqk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwtjjn01eqv8vnji5ntgyymuzotzjyzzlzdk5njy3yjcznjiynzi1m2uuanblz5gtas0cqgcbotab

Aca Lukas je dobio svoj umjetnički nadimak „Lukas“ od imena čuvenog splava na Novom Beogradu gdje je nastupao i postao popularan početkom 1990ih godina. Svoju najveću popularnost je stekao tokom nastupanja u beogradskom klubu „Hogar“ na Adi Ciganliji. Tu je došao kao zamjena za dotadašnjeg pevača Mileta Lojpura gdje je upoznao Milana Šćepovića i Sašu Lunginovića. Zajedno su izvodili džez i ciganske pesme. Lukas ih je prerađivao u sopstveni stil što mu je donelo veliku popularnost u narednim godinama. Nakon nastupa u klubovima, Aca Lukas je počeo da nastupa sa Viktorijom, a zatim započeo i sopstvenu muzičku karijeru. Njegov prvi hit je bila pesma „Pesma od bola“, nakon čega su sledili hitovi „Kafana na Balkanu“, „Bele ruže“ i druge.

Napravio je prekid u karijeri od 2003. do 2006. godine. Godine 2008. je osvojio prvo mjesto na festivalu „II Axal Grand“ sa pjesmom „Upali svetlo“. Svoj posljednji koncert je održao 3. novembra 2010, na svoj rođendan, u Beogradskoj areni, pred oko 20 hiljada ljudi.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *