Ovo bi mogao kraj: Ono što se priča iza kulisa se Jeleni Karleuši nimalo neće dopasti – SuperCarobniSvijet

Ovo bi mogao kraj: Ono što se priča iza kulisa se Jeleni Karleuši nimalo neće dopasti

Kao da se bura oko afere nagih fotografija Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa utišala, ali kako mediji navode isplivao je novi materijal koji dokazuje da fudbaler nije lagao te da je romansa sa pjevačicom bila ozbiljnija nego što se pretpostavljalo. Duško Tošić je bio spreman i da oprosti Jeleni, ali je navodno dobio nove informacije zbog čega bi mogao biti kraj.

elena Karleuša je kći bivše voditeljice i novinarke Divne Karleuše, rođene u Sloveniji i beogradskog kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Osim srpskih, Karleuša ima slovenske i crnogorskekorijene.

Karleuša se na estradi pojavila 1995. godina sa samo 16 godina sa svojim prvim albumom Ogledalce i istoimenom pjesmom. Album je prodan u 100.000 primjeraka.

Drugi album Ženite se momci izdala je 1996. godine. Na ovom albumu Jelena Karleuša je surađivala sa Zlaja bendom, a album je prodan u nakladi od 100.000 primjeraka.

dd

Na sljedećem albumu prevladava pop-folk zvuk. Album Veštice, vile iz 1997. godine za izdavačaku kuću ZAM rasprodan je u tiražu od 150.000 primjeraka. Četvrti studijski album, “Zovem se Jelena” imao je tiraž od 300.000 primjeraka.

Album Gili gili iz 1999. godine rasprodan je u tiražu od 250.000 primjeraka. To je ujedno posljednji Karleušin album izdan za Grand production.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *