Dobio je OGROMNU svotu novca na kladionici, a niko nije mogao da vjeruje u njegovu odluku da OVAKO uloži pare! – SuperCarobniSvijet

Dobio je OGROMNU svotu novca na kladionici, a niko nije mogao da vjeruje u njegovu odluku da OVAKO uloži pare!

Čovjek po imenu Boško Poljak dobio je ogromnu svotu novca na kladionici, a odlučio je da ga podijeli sa onima kojima je najpotrebniji, bolesnoj djeci, starim prijateljima, štićenicima doma za psihički oboljele.

Boško odnosno Božo nedavno je na kladionici dobio veliki dobitak, čak 300.000 kuna, ali priča neće završiti time da je dobitak proslavio počastivši prijatelje. Učinio je vjerovatno i to, ali ono po čemu će ostati zapamćen jest da je osvojeni novac odlučio podijeliti onima kojima je u njegovom gradu i okolici taj novac jako potreban, bolesnoj djeci, starijm prijateljima, domu za psihički oboljele. Vijest je još veća samim time jer on sam živi skromno od invalidnine, uz pomoć svoje obitelji.

boc5beo1

Otišao je tako svom školskom drugu Mili kojeg nije vidio skoro 20 godina, a koji mu je prvi pao na pamet kada je osvojio dobitak na kladionici.

Ipak, upozoravamo vas da se ne kockate jer time samo više gubite novac i ovaj članak nikako ne smije da vas podstakne da se počnete kladiti, jer se odmah na gubitku, zato je bolje pošteno i čestito zaraditi novac.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *