BRENINA SNAHA ZAPREPASTILA SVE: Otkrila šta će Filip raditi na porođaju, ali OVO NIKO NIJE OČEKIVAO – SuperCarobniSvijet

BRENINA SNAHA ZAPREPASTILA SVE: Otkrila šta će Filip raditi na porođaju, ali OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović broji sitno do porođaja i samo je pitanje trenutka kada će na svijet donijeti sina, za kojeg su ona i njen suprug Filip odabrali ime Aleksandar. Pjevačica je prkeinula medijsku ćutnju i samo za srpski telegrad otkrila da se Filip nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, bukvalno ne odvaja od nje i da jedva čeka da je drži za ruku na porođaju.

Filip je uz mene 24 sata dnevno i ne da mi da podignem ni čašu! Zaista je brižan i ispunjava sve moje želje. Definitivno će prisustvovati mom porođaju i držaće me za ruku dok Aleksandar ne izađe na svijet. Sigurna sam da će mi njegova podrška značiti u tim trenucima i da će mi dati snagu.

sa

Ne mogu da dočekam trenutak kada ću ugledati sina! Sve je spremno za Aleksandra i jedva čekam da osjetim kontrakcije. Hvala bogu, trudnoća mi je prošla u najboljem redu i osjećam se fenomenalno. Iskreno se nadam da će i porođaj biti lak.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *