PLAVA KOSA, PUNE USNE: Bajagina žena se rijetko pojavljuje u javnosti, rodila DVOJE DJECE, A EVO KAKO IZGLEDA! – SuperCarobniSvijet

PLAVA KOSA, PUNE USNE: Bajagina žena se rijetko pojavljuje u javnosti, rodila DVOJE DJECE, A EVO KAKO IZGLEDA!

Ako neku suprugu javne ličnosti ne viđamo često, to je sigurno jedan od supruga Momčile Bajagića Bajage, Emilija Bajagić, Ali desio se izuzetak, pojavila se životna ljubav velikog muzičiara.

Priliku da vidimo EMiliju pružio nam je glumac Viktor Savić koji je na svom Instagram profilu objavio seriju fotografija nakon nedavnog koncerta Bajage i Instruktora u Areni u Beogradu. Među tim slikama nalazi se i ona poznatog frontmena benda i njegove životne saputnice.

46817379-294049027885296-523342150263978078-n

Bajaga sa Emilijom ima kćerku Anđelu i sina Marka,a a mnogi se pitaju kako je njegovo supruzi sve ove godine polazilo za rukom da bude daleko od očiju javnosti. Odgovor je: uspjela je u tome jer nije željela previše da se eksponira.

Ipak, izuzeci od pravila su neizbježni s obzirom na značaj kojeg Bajaga ima na nešoj sceni. Ljubav koja traje 35 godina, počela je upoznavanjem u autubusu.

Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htjela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o'ladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek poslije nekoliko mjeseci smo profurali 

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *