NATAŠA BEKVALAC POLUDJELA: Prije izlaska na binu rekla šta misli O JELENI I NJENIM SLIKAMA, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO) – SuperCarobniSvijet

NATAŠA BEKVALAC POLUDJELA: Prije izlaska na binu rekla šta misli O JELENI I NJENIM SLIKAMA, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO)

Nataša Bekvalac oduševila je svojim nastupom na Mac-u i pokazala kako je u scenskom nastupu definitivno nepreveziđena.

Na binu je izašla u pratnji 50 žena i za početak otpjevala svoju emotivnu baladu “Ponovo” dok je i za njih na krstu stajao razapet muškarac.

Pjevačica je ovu numeru posvetila svim ženama uz čuvenu poruku “Nisi sama” koja joj je bila ispisana na haljini koja je nosila na crvenom tepihu.

2

Natašin otac je Dragoljub Bekvalac, bivši fudbaler i fudbalski trener, a majka Mira je domaćica. Ima osam godina stariju sestru Draganu i pet godina mlađu sestru Kristinu koja je poznati modni dizajner. Odrastala je i sa sestrama od tetke, Tanjom i Jelenom Mrkić. Kao devojčica je bila nemirna, sve ju je zanimalo, a posebno muzika. Mnogo vremena je provodila na selu kod bake Dragice. Nije se dobro slagala sa sestrama koje su joj kasnije postale prijateljice i najveća podrška. 1989. godine je učestvovala na dečijem festivalu Deca pevaju hitove. Nastupila je sa grupom Regina čije je članove kritikovala da ne sviraju u dobrom tonalitetu.

 

Loading..
Rating: 2.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *