KUHANI PACOV VRANJEŠ JE IMAO SREĆE, DA JE KRENUO NA MENE, PRESUDILA BIH MU: Mira Škorić progovorila o aferi JK i šokirala sve BURNIM izjavama! – SuperCarobniSvijet

KUHANI PACOV VRANJEŠ JE IMAO SREĆE, DA JE KRENUO NA MENE, PRESUDILA BIH MU: Mira Škorić progovorila o aferi JK i šokirala sve BURNIM izjavama!

Pjevačica Jelena Kalreuša našla se u centru skandala nakon što je bosansko hercegovački fudbaler Ognjenj Vranješ objavio njene nage fotografije za koje je rekao da su dokaz njihove dvogodišnje veze, iako je pjevačica sve brzo demantovala.

Povodom ove afere sada se oglasila i pjevačica Mira Škorić, koja je sigurna da je Vranješ Karleuši namjestio aferu, pa ističe da je imao sreće što je krenuo na dostajanstvenu ženu. Da je u pitanju bila ona, kako napominje, lično bi mu presudila.

1

“Jelena je i u ovoj situaciji pokazala da je dama. Stoički se izborila sa ceijlom pričom. Danas je tehnologija toliko napredovala da bi neko ko je dokon mogao i moju običnu sliku da izmontira i da mi napravi se*s-skandal. Taj nebitnjaković, taj najobičniji kuvani pacov ima sreće što je Karleuša dostojanstvena. Meni da je napravio tako nešto, ja bih mu presudila na svoj način, ne bi me interesovali sudovi i zakoni” rekla je Mira.

 

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *