JAVIO SE SVOJOJ ŽENI SA LAŽNOG PROFILA: “Odmah je pristala da spava sa mnom, A ONDA MI JE SINULO GDJE SAM POGRIJEŠIO, SAM SAM KRIV!” – SuperCarobniSvijet

JAVIO SE SVOJOJ ŽENI SA LAŽNOG PROFILA: “Odmah je pristala da spava sa mnom, A ONDA MI JE SINULO GDJE SAM POGRIJEŠIO, SAM SAM KRIV!”

Muškarac je otvorio lažni profil na stranici za upoznavanje, a kada je otvorio profil svoje supruge, odlučio je da joj se javi.

Ona je bez znanja da je to on, pristala da se nađu i spavaju.

Njega je to otkriće strašno pogodilo, iako priznaje da je za jednu stvae sam kriv. Svoju priču je odličio da podijeli sa kolumnisticom magazina SUN Deidre Sanders.

“Draga Deidre, slučajno sam otkrio da moja supruga ima profil na Tinderu. Napravio sam lažni profil i poslao joj poruku. Pristala je na to da se nađemo. Bila je otvorena i za se*s s potpunim strancem. Meni je 30, a njoj 27. Imamo djecu od šest i četiri godine. Proteklih sam nekoliko mjeseci zaista imao puno briga i priznajem da sam pod stresom te često mijenjam raspoloženja. Nekoliko sam puta odbio se*s i tada su se otvorila vrata pakla.

mobile-lifestyle-61-thumb800

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *