KUPALI SMO SE U KORITU JER NISMO IMALI KUPATILO, SKAPAVALI SMO OD GLADI, A ONDA SE ON POJAVIO: Seka Aleksić odlučila progovoriti! – SuperCarobniSvijet

KUPALI SMO SE U KORITU JER NISMO IMALI KUPATILO, SKAPAVALI SMO OD GLADI, A ONDA SE ON POJAVIO: Seka Aleksić odlučila progovoriti!

Pjevačica Seka Aleksić je u intervju za Glossy odlučila ispričati sve šta je prošla u svojoj karijeri.

Muzika ju je opčinila prilično rano i za veoma kratko vrijeme učinila da joj svakodnevicu preplave lijepe stvari koje su zauzele mjesto svih patnji iz djetinjstva. Početni uspjeh nadograđivala je sve atraktivnijim nastupima, albumima sa hitovima i hrabrosti da često radikalno mijenja imidž. Odrastanje u siromaštvu usmjerilo ju je na humanitarni rad, pa je osnovala sopstveni dobrotvorni fond. Karijeru joj nikada nisu pratili veliki skandali, a susret s Veljkom Piljkićem prije skoro jedne decenije bio je sudbonosan da odu pred matičara, a potom i svoj odnos krunišu roditeljstvom kada su dobili sina Jakova.

seka-aleksic

Seka je rođena 23. aprila 1981. godine u bosanskom gradu Zvornik, u mješovitom braku. Otac Milorad bio je mašinbravar, a majka Ibrahima službenica u fudbalskom klubu Drina. Seka ima i tri godine starijeg brata Nedžada. Ipak, njen životni put nije bio posut ružinim laticama od početka. Rijetko ko zna da folk zvijezda svoje djetinjstvo pamti kao tužnu etapu iz koje je izvukla pouku da šta god se dešava, uvijek treba ići dalje uzdignute glave.

 

(Novi.ba/Superčarobnisvijet.com)

 

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *