SINOĆ SU NA CRVENOM TEPIHU SVI GLEDALI U JOVANU JOKSIMOVIĆ: Donji dio haljine je spektakularan, OVAKVU JE JOŠ NISMO VIDJELI (FOTO) – SuperCarobniSvijet

SINOĆ SU NA CRVENOM TEPIHU SVI GLEDALI U JOVANU JOKSIMOVIĆ: Donji dio haljine je spektakularan, OVAKVU JE JOŠ NISMO VIDJELI (FOTO)

Voditeljica Jovana Joksimović sinoć je ostavila sve bez daha kada se pojavila na crvenom tepiju na dodjeli nagrada MAC u Beogradu.

1

Željko i Jovana su zablistali u elegantnim odjevnim kombinacijama, a Jelenin stajling je posebnu pažnju privlačio.

Joksimovići su istakli da su oduševljini zbog održavanje ove manifestacije i nisu krili dobro raspoloženje.

Na izboru za pjesmu Eurovizije u Srbiji i Crnoj Gori 2005. godine skladao je pjesmu “Jutro” koju je izvodila Jelena Tomašević i zauzela drugo mjesto nakon podgoričkog sastava No Name. Godine 2006. sklada pjesmu kojom sarajevska grupa Hari Mata Hari na Eurosongu 2006. predstavlja Bosnu i Hercegovinu i osvaja treće mjesto. Napisao je pjesmu “Oro” koju je na Eurosongu 2008. godine Jelena Tomašević pjevala za Srbiju i osvojila 6. mjesto.

Vodio je sve tri večeri Pjesme Eurovizije 2008. u Beogradu.

Pored glazbenog talenta, Željko Joksimović ističe se i kao poliglot. Prilikom intervjua na Novoj TV rekao je da govori čak 5 jezika i to ruski, poljski, engleski, grčki i francuski.[1] Bio je u žiriju u popularnom glazbenom showu X Factor Adria (sezona 2015.).

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *