RASPLAKAO SRBIJU: Žena ga je ostavila kad je sin imao 7 mjeseci, a sada se ON pridružio na sceni! SUZE LIJU SVIMA (VIDEO) – SuperCarobniSvijet

RASPLAKAO SRBIJU: Žena ga je ostavila kad je sin imao 7 mjeseci, a sada se ON pridružio na sceni! SUZE LIJU SVIMA (VIDEO)

Saško Janjić je takmičar jednog muzičkog šoua koji je svojim pjevanjem, ali i životnom pričom uspio da rasplače žiri i publiku.

Naime, Saško je samohrani otac, ima dva sina. Kada je njegov sin imao sedam mjeseci, a stariji dvije godine, njegova žena ga je ostavila.

Janjić je ispričao svoju tešku sudbinu, a na sceni mu se pridružio i stariji sin sa njim otpjevao pjesmu od Šabana Šaulića “Majko, sve ti opraštam”.

dds

Prvi album Šabana Šaulića izišao je 1969. godine, kada je imao 18 godina. Do 1976. godine autor njegovih pjesama bio je Buca Jovanović, a od te godine sve svoje hitove pisao je lično.

Godine 1985. napisao je pjesmu “Gordana”, koju je posvetio svojoj ženi (s kojom je u tom trenutku bio nakratko rastavljen). Pjesme “Dođi da ostarimo zajedno” i “Dva galeba bela” smatraju se jednim od najboljih ikad otpjevanih narodnih pjesama. Osim ovih, veliki njegovi hitovi bili su i “Uvenuće narcis beli”, “Sine”, “Danima te čekam”, “Snežana”, “Odlaziš, odlaziš”, “Pozn'o bih te međ’ hiljadu žena” i dr.

On je jedan od pjevača s najvećim brojem prodatih ploča u bivšoj Jugoslaviji.

Loading..
Rating: 4.0. From 2 votes.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *