NAKON SKANDALA ZORICA ŽESTOKO ISPROZIVALA KARLEUŠU: Objavila njen video, a onda napisala BRUTALNU PORUKU – SuperCarobniSvijet

NAKON SKANDALA ZORICA ŽESTOKO ISPROZIVALA KARLEUŠU: Objavila njen video, a onda napisala BRUTALNU PORUKU

Pjevačica Zorica Brunclik je i sama bila nekadašnja članica žirija Zvezda Granda, a ovog puta je prozvala kolegicu Jelenu Karleušu.

Prije samog skandala u kome se našla samoprozvana megadiva na snimanju emisije Zvezde Granda, Karleuša je imala neprimjeren komentar na odabir pjesme jedne od takmičarki.

Zoricu je očigledno povrijedio njen komentar, pa je na svom fejsbuk profilu prokomentarisala Jelenino ponašanje, koje zaista prelazi granice bahatosti i ovu ženu bi podhitno trebalo staviti na njeno mjesto.

 Jelena, ti znaš sve da radiš osim da pevaš! I u buduće kada spomeneš ime I delo Zorice Brunclik – USTANEŠ I POKLONIŠ SE! Rekla bih ti sram te bilo, ali ti očigledno ne znaš šta znači sramiti se – napisala je Zorica Brunclik.-

Jelena je poznata kao jako bezobrazna te da se odvratno ponaša prema takmičarima, a iz dana u dan sve je više kolega na estradi koji joj okreću leđa.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *