MILICA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO, NAPRAVILA VELIKU PROMJENU NA LICU: Fanovi u nevjerici (FOTO) – SuperCarobniSvijet

MILICA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO, NAPRAVILA VELIKU PROMJENU NA LICU: Fanovi u nevjerici (FOTO)

Popularna pjevačica Milica Todorović javnosti je uvijek bila poznata kao plavuša, a onda je najprije skratila kosu, a zatim promijenila i boju.

Dugo se premišljala da li da ugradi silikone, od čega je odustala jer kako je sama navela u emisiji kod poznatog voditelja Ognjena Amidžića, boji se bola kroz koji mora da prođe.

Sada je iznenadila novom promjenom, naime Milica je počela nositi naočale.

milica1

Morate priznati da je ovo totalno promijenilo Milicu i da je ne bi baš tako lako prepoznali kada bi je vidjeli na ulici.

2005. godine Grand je objavio CD na kome se nalaze pesme svih finalista, a među njima su dva Miličina singla: „Uporedi me“ i „Reci ja“, kao i duet „Jači pol“ koji je otpevala sa Jadrankom Barjaktarević, Slavicom Ćukteraš, Tanjom Savić i Jovanom Pajić. 2006. godine je sa pesmom „Zašto cura sedi sama“ prošla u finale Grandovog festivala. 2007. godine je snimila duet „Daj mi“ sa DJ Dragonom. 2008. godine je ponovo učestvovala na Grandovom festivalu i stigla je do polufinala sa numerom „SMS“. 2009. godine je Grand produkcija izdala Miličin prvi album pod nazivom „Pamtim ja“. Pored naslovne pesme, izdvojile su se: „Haljinica“ i „Gade“. 2010. godine je objavila singlove: „Sa bilo kim“ i „Samo me zagrli“. 2011. godine je izbacila numeru „Sve je uzalud“ koja je postala veliki hit. 2012. godine je snimila pesme: „Zbog tebe“ i „Samo me pogledaj“. 2013. godine je uradila spotove za numere: „Nema nazad, tri čaše…

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *