JEDNA OD NJIH DVIJE ĆE MORATI OTIĆI: Snežana uvrijedila Jelenu, rekla joj da je obrukala GRAND, a evo šta je Jelena onda rekla Saši! – SuperCarobniSvijet

JEDNA OD NJIH DVIJE ĆE MORATI OTIĆI: Snežana uvrijedila Jelenu, rekla joj da je obrukala GRAND, a evo šta je Jelena onda rekla Saši!

Pop diva Jelena Karleuša već je nekoliko sedmica glavna tema regionalnih medija koji se bave šou biz vijestima zbog toga jer su isplivale navodno njene fotografije gdje pozira bez odjeće u veoma izazovnom izdanju, a koje je slala fudbaleru BH reprezentacije i donedadvno belgijskog Anderlehta Ognjenu Vranješu.

Pored Kolegice Dragane Mirković, Dare BubamarEe, Ace Lukasa i mnogih drugih koji su javno izrazili podršku Jeleni, bilo je onih koji su je kritikovali i koji joj ne vjeruju na riječ kadea kaže da je sve fotomontaža.

Sve je počelo kada je Snežana pred svima upitala Jelenu što joj je trebalo sve ovo sa Ognjenom. Karleuša se pravdala da je u pitanju montaža, ali Đurišićka je neumoljivo poručila: Daj bre, pa svi znamo da nije i obrukala si i sebe i sve nas”. Tada je Karleuša eksplodirala i vikala Popoviću da odmah skloni Snežanu kao i da neće da sjedi pored nje – otkirva očevidac

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *