Ova žena je prva supruga Željka Joksimovića i prava je ljepotica: Rodila mu je kćerku koja je naslijedila njegov gen za muzikalnost a ljepotu na mamu: Pogledajte slike u nastavku teksta! – SuperCarobniSvijet

Ova žena je prva supruga Željka Joksimovića i prava je ljepotica: Rodila mu je kćerku koja je naslijedila njegov gen za muzikalnost a ljepotu na mamu: Pogledajte slike u nastavku teksta!

Javnosti je već poznato da je Srbijanski pjevač Željko Joksimović u braku sa prelijepom voditeljicom Jovanom Joksimović koja vodi jutarnji pgram, sa kojom inače ima kćerke blizankinje, Anu i Srnu, kao i Sina Kostu, Ono sa čim javnost nije baš upoznata što se tiče privatnog života Željka Joksimovića jeste da je to Željko prije Jovane imao jedan brak, u kome se rodila njegova prelijepa kćerka mINA.

Zanimljivo je to što je Jovana MInina maćeha, a Minsta zaista mnogo liči na Jovanu, čak imaju jako slične crte lice.

Vrlo je dobro poznato da je Željko jako talentovan muzičar i koliko je rada i truda uložio u svoju pjevačku karijeru u samom startu te je stigao do vrha muzičke scene sa svojim trudom i radom odnio uspjeh. Srećom, njegov talenat će ostati urezan zlatnim slovima u historji balkanske sestrade, a a gen za muzikalnost je naslijedila i Mina.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *