Ilda Šaulić usred emisije očitala lekciju Radi Manojlović – ovo se više nikada neće ponoviti – SuperCarobniSvijet

Ilda Šaulić usred emisije očitala lekciju Radi Manojlović – ovo se više nikada neće ponoviti

Ilda Šaulić i Rada Manojlović zajedno su bile gošće u jednoj emisiji. One su tamo otvoreno razgovarale o odnosima između muškaraca i žene. Tada su njih dvije imale neke nesuglasice između mišljenja, a što ostali gledaoci nisu očekivali. Prilikom pričanja o prevarama muškaraca, Ilda je ostala zaprepaštena zbog izjave Rade.

-Mi žene znamo biti prilično čudne i namazane kada nam je stalo do nekoga ili nečega, pored toga što je on preljubnik. Znate to svi, muškarci oduvijek varaju, a to nije ništa novo, jedna kao nijedna, rekla je Rada u emisiji, dok je prilikom toga Ilda odlučila da prekine njeno izlaganje i sama je nauči lekciju.

Ja se sa time ne bih nikako složila, ne varaju svi muškarci. Ja mislim da ako muškarac vara, onda se on mora potruditi da to radi toliko dobro da ja to ne bi otkrila iz moje sredine. Budi šmeker jer ako si se već odlučila da to uradiš, onda to trebaš raditi na takav način da se ja ne bi našla u takvoj situaciju. Mislim da je ne bih mogla nikada prijeći preko prevara. Nikad ne trebaš reći u životu nikad, a ja do sada nisam bila u takvoj situaciji.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *