Čekali su da unuk izgovori svoju prvu riječ. Mislili su da će izgovoriti “mama”, a zatim je izgovorio nešto što ih je totalno – SuperCarobniSvijet

Čekali su da unuk izgovori svoju prvu riječ. Mislili su da će izgovoriti “mama”, a zatim je izgovorio nešto što ih je totalno

Jedan od najljepših trenutaka je kada roditelj dobije dijete, ne bitno da li to bili mužno ili žensko, treba se radovati oba spolu. Međutim postoji dosta stvari koje roditelji pameto do kraja života, to je kada je dijete prvoi put sjelo na tutu, ali  i kada je izgovorilo prvu riječ.

Mnogima znači kada dijete izgovoru privo riječ, a svi se takmiče da li će to biti mama ili baba, ovaj trenutak mnogim roditeljima znači i sve se vesele tome.

Danas ćemo sa vama podijeliti video, a riječ je o baki i djedu koji konstantno čuvaju malog unuka. S obziram da on još nije progovorio svi su dugo čekali na prvu riječ koju će reći.

Beba uopšte na početku nije poslušala, ali poslušajte video do kraja. Vjerujem da ćete se nasmijati ovoj slatkoj bebi kojoj niko nije mogao odoljeti. Pokušali su ga prevariti sa pitanjem, dal i želi mlijeko.

Ostalo pogledajte u videu:

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *