ŠUMADINAC UGLEDAO JELENINE SLIKE I DAO HIT KOMENTAR: Cijela Srbija plače od smijeha, ON ZNA NEŠTO O JELENI ŠTO NIKO NE ZNA! – SuperCarobniSvijet

ŠUMADINAC UGLEDAO JELENINE SLIKE I DAO HIT KOMENTAR: Cijela Srbija plače od smijeha, ON ZNA NEŠTO O JELENI ŠTO NIKO NE ZNA!

Svako malo se na internetu pojave novi likovi koji zabavljaju javnost nekoliko dana, a zatim potpuno padnu u zaborav jer nemaju taj kvalitet da bi dugo opstali na sceni, ali nekome je i tih 5 minuta slave dosta da o tome pričaju cijeli život i da budu prepoznatljivi na ulici među običnom svjetinom.

Jedan od takvih je i Zoran Šumadinac čija je pjesma “Autotjun” izazvala veliku pažnju javnosti uglavnom su komentari vezani za ismijavanje istog jer sama pjesma i i izvođenje nemaju uopšte kvalitet, ali kao što je poznato takvo je vrijeme da danas samo gluposti prolaze.

Zoran Šumadinac je rekao kako za Jelenu sada slijedi lijep period uspjeha i ona će izaći još veća i borbenija nego ikad, kako to on zna nije nam poznato, jer je čovjek šarlatan kakvog estrada nije dugo imala, a čini se kako ljudi rade sve i svašta samo da bi zaradili novac.

Slažete li se sa nama ili ne?

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *