NJU NISTE PRIJE VIDJELI, A PRAVA JE LJEPOTICA: Kćerka Halida Muslimovića obara sve s nogu – SuperCarobniSvijet

NJU NISTE PRIJE VIDJELI, A PRAVA JE LJEPOTICA: Kćerka Halida Muslimovića obara sve s nogu

Poznati pjevač Halid Muslimović ima kćerku za koju malo ko zna.

Legenda domaćeg folka Halid i njegova supruga također pjevačica Adelisa prošle su godine u velikom stilu proslavili 18. rođendan svoje kćerke Lejle u Prijedoru, a mi vam predstavljamo njen izgled.

Kod Lejle se već u ovim godimama prepoznaje divan šarm, a njena ljepota će biti samo raskošnija i raskošnija.

Halid je vaćio za jednog oid najpoznatijih neženja bivše Jugoslavije, pa stoga ne čudi ovako divan izgled njegove kćerke.

1978. godine je završio zanat metalo-strugara i kratko je radio u železari u Jesenicama, u Sloveniji. 2003. godine je završio četvrti stepen u Banjaluci, a pet godina kasnije je upisao Koledž za informatiku i menadžment „Janjoš“, odsek za ekonomiju. Izjavio je da posle ovog, želi da ima diplomu i pravnog fakulteta. Halid spada u pevače čiji su albumi imali „svemirske“ tiraže pa ni sam ne zna koliko je puta proglašen za najboljeg pevača. Dobitnik je Estradne nagrade Jugoslavije koja je bila samo za privilegovane. Smatra da su za uspeh najvažniji rad i talenat, kao i sposobnost pevača da sačeka svojih pet minuta i da ih što bolje iskoristi. 1982. godine je uz ansambl Bore Višnjičkog izdao prvi album za Diskoton. Na njemu su se našle pesme: „Oj, jarane, jarane“, „Čuvaj prvu ljubav“, „Ti i ja“, „Zagrli me i radosna budi“, „Amela“, „Za moju tugu nosača nema“, „Ponos ne da da te molim“, „Prođoh tada pored tebe“, „Moj živote, ljubavi i tugo“.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *