ZBOG OVOG MOMKA JE CIJELI NOVI SAD BIO NA NOGAMA: Reagovala je čak i policija, ali uzalud, SVI SU TRČALI da se upoznaju s njim! – SuperCarobniSvijet

ZBOG OVOG MOMKA JE CIJELI NOVI SAD BIO NA NOGAMA: Reagovala je čak i policija, ali uzalud, SVI SU TRČALI da se upoznaju s njim!

Najpopularniji jutjuber Baka Prase iz Srbije ovih dana se pojavljivao u Novom Sadu. Koliku popularnost ima govori i to da su mnogi skakali od sreće kada se on pojavio, a potš se nije znalo zbog čega se digla tolika prašina reagovala je i policija. O njemu se mnogo priča, ali jednu stvar o njemu sigurno ne znate.

Baka Prase odnosno Bogdan Ilić je na internetu stekao nadimak instituacija, a pratioce naziva unucima. A kak ose institucija ponaša kaada njegov rad ocjenjuje njegov otac- sveštenik Nenad Ilić.

Da je genetika čudo pokazuje baš i ova informacija jer je i Nenad Ilić iako pripadnik starije genereacije, ima više nego praćen fejsbuk profil koji okuplja pravolavce. Ne samo to, Baka prase je od svog oca naslijedio i ljubav prema režiiji.

On je čak pokrenup nedavno i jutjub kanal Parohija Amsterda i tako još jednom pokazao koliko je inovativan.

Pogledajte video:

Loading..
Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *