Svi se sjećamo lijepe Šeherzade iz Hiljadu i jedne noći: 13 godina poslije potpuno je neprepoznatljiva (FOTO) – SuperCarobniSvijet

Svi se sjećamo lijepe Šeherzade iz Hiljadu i jedne noći: 13 godina poslije potpuno je neprepoznatljiva (FOTO)

Hiljadu i jedna noć je jedna od najpoznatijih serija koje su na područje Balkana došle iz Turske. Svi se sjećamo Šeherzade. Ona je sada drastično promijenila izgled i potpuno je neprepoznatljiva.

Zanimljivo je kako se glumica na snimanju ove serije zaljubila u glavnog glumca Onura kojeg je igrat Halit Ergenč.

Ljubav je bila obostrana, pa su Berguzar i Halit napustili svoje tadašnje partnere, a 2009. godine se vjenčali.

Bergüzar Gökçe Korel Ergenç (rođen 27. kolovoza 1982.) je turska glumica.
Korel je debitovala kao Leyla u Kurtlar Vadisi: Irak (Dolina vukova: Irak). Došla je do široke publike nakon što je glumila hehrazat Evliyaoğlu u Binbir Gece. Pojavila se u Magnificent Century kao gostujuća uloga Monice Teresse za jednu epizodu (epizoda 24). 2012. godine glumila je kao Feride ğadoğlu uz Kenan İmirzalıoğlu u popularnoj seriji Karadayı.

Korel je kćer glumca Tanju Korela, albanskog porekla i glumica Hülya Darcan koja je albanskog porekla. Završila je kazališni odjel Univerziteta likovnih umjetnosti Mimar Sinan. Korel se u avgustu 2009. godine oženio kolegom Halitom Ergencom, koji je bio njen partner u Binbir Gece. U februaru 2010, rodila je prvo dijete para, dječaka.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *