ŠOK SLIKE KARLEUŠE I TELOHRANITELJA! OVAKO JE JK DUŠKU NABIJALA ROGOVE: Te večeri je bila sa mužem, a u bekstejdžu… (FOTO) – SuperCarobniSvijet

ŠOK SLIKE KARLEUŠE I TELOHRANITELJA! OVAKO JE JK DUŠKU NABIJALA ROGOVE: Te večeri je bila sa mužem, a u bekstejdžu… (FOTO)

Često se pričalo o tome kako je brak Jelene Karleuše sa Bojanom Karićem propao zbog afere sa tjelohraniteljem 2004. godine, poslije samo tri mjeseca idile.

Međutim, to nije jedini put kada je uhvaćena na djelu sa svojim zaposlenim.

Naime, na ceremoniji dojele nagrada Beogradski pobjednik gdje je proglašena za pjevačicu godine, Jelena Karleuša uslikana je pred izlazak na scenu, a njen tjelohranitelj tom prilikom potapšao je po zadnjici.

Za fudbalera Duška Tošića JK se udala godinu dana ranije, pa uzimajući u obzir trenutni skandal koji trese kući Karleuša Tošić, fudbaler je oduvijek ispadao rogonja.

Podsjetimo, Jelena Karleuša našla se u samom centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospjeli u javnost. Jelena je sav naporni materijal odmah nazvala montažom, dok Vranješ tvrdi da su bliski već dvije godine.

Ko je zapravo kriv, Jelena ili Vranješ, recite nam vaše mišljenje u komentaru.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *