NEPROMIŠLJENO: Skočio sa kruzera, pa nije mogao hodati tri dana, njegovim prijateljima i njemu doživotna zabrana za putovanja ovim kruzerom(VIDEO) – SuperCarobniSvijet

NEPROMIŠLJENO: Skočio sa kruzera, pa nije mogao hodati tri dana, njegovim prijateljima i njemu doživotna zabrana za putovanja ovim kruzerom(VIDEO)

Nick Naidev (27) iz Washingtona htio je svojih 5 minuta slave, pa je mislio da je pametno da skoči sa 11. sprata kruzera tokom krstarenja na Bahamima.

Iako su svjedoci rekli da je poslije izlaska iz vode jedva hodao, nije zadobio ozbiljne povrede, što je prava sreća. On je skočio sa visine više od 30 metara dok je kruzer bio u luci.

Snimak njegovog skoka se proširio internetom, ali je Najdev izbačen sa kruzera poslije ovog nepromišljenog poteza i morao je da kupi avionsku kartu nazad do SAD.

Mali čamac ga je pokupio iz vode, a onda su mu na kruzeru rekli da pokupi svoje stvari i ode.

“Mislim da sam i dalje bio pijan od prethodnog dana. Kada sam se probudio, riješio sam da skočim. Poslije toga nisam mogao 3 dana da hodam, sve me je bolilo. Nadam se da ovo neće inspirisati druge da urade nešto slično, ovo je veoma opasno”, rekao je.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *