DOKTOR MI JE REKAO DA IMAM CISTE NA DOJKAMA: Napravila sam ovu smjesu i OTIŠLA NA PREGLED, ništa mu nije bilo jasno! (RECEPT) – SuperCarobniSvijet

DOKTOR MI JE REKAO DA IMAM CISTE NA DOJKAMA: Napravila sam ovu smjesu i OTIŠLA NA PREGLED, ništa mu nije bilo jasno! (RECEPT)

Benigne ciste na dojakama su veoma čest ženski problem, a njihova pojava povezuje sa nezdravim i stresnim načinom života.

Većina njih spontano nastaje nakon menopauze. S obzirom na to da ishrana i stresan način života imaju veliki utjecaj na nastanak ovih beningnih promjena, samim tim promjenom životnog stila može se uticati na njihovo liječenje, ali i prevenciju.

Poznato je da ljekovito bilje ima dugu i uspješnu tradiciju u liječenju dobroćudnih promjenama na dojkama i njega nikako ne treba zanemarivati, iako je od ranije poznato da vodene ciste na dojkama rijetko prerastaju u rak.

Najbolji prirodni lijek za ciste na dojkama.

Tinkutura korjena čička

Deset grama svježe izvađenog korijena čička isjeckati sitno i preliti sa 200 mililitara ključale vode. poslije 3 sataš to bolje procijediti piti tri puta na dan, samo po jedan gutrljaj prije jela.

Fenomenalna cvekla kao lijek, pripremiti rendanu cveklu i dodati nekoliko kašika sirćeta, te koristiti kao oblog.

 

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *