VIDITE LI SAD OVO?! Vranješeva nova slika izazvala lavinu komentara zbog Karleuše, a onda je on napravio ŠOK POTEZ! (FOTO) – SuperCarobniSvijet

VIDITE LI SAD OVO?! Vranješeva nova slika izazvala lavinu komentara zbog Karleuše, a onda je on napravio ŠOK POTEZ! (FOTO)

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ našao se u centru medijske pažnje nakon što je u javnost procurio njegov eksplicitni video na kome se navodno nalazi obznažena Jelena Karleuša.

Jelena je cijelu aferu demantovala navodeći da je riječ o montiranim fotografijama iza koje stoji cijela organizacija. Ognjeg se zbog poslovnih obaveza trenutno nalazi u Belgiji, dok je Jelena otišla u Kinu kod supruga Duška Tošića sa kojim je jučer proslavila rođendan.

Jelena je postala aktivna na Instagramu čime poručuje da je prevazišla cijelu stvar koja već sedmicama drma danima, a prije nekjoliko sati objavio je Ognjen fotografiju sa treninga.

Nakon što se podigla prašina oko afere, Vranješ je privukao veliku pažnju, te je njegova objava na Instagramu izazvala veliki broj komentara, koji su se uglavnom ticali Jelene. Naime, on je malo nakon objave blokirao komentare te je ostavio mogućnost samo lajkanja njegove fotografije.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *