Preko noći je postao internet zvijezda, sad je otkrio šta se krije iza megahita: Nećete se više smijati kada čujete – SuperCarobniSvijet

Preko noći je postao internet zvijezda, sad je otkrio šta se krije iza megahita: Nećete se više smijati kada čujete

Da li ste već čuli za pjevača i zabavljača pod imenom “Zoran Šumadinac? Od prije nekoliko dana sigurno jeste jer se snimak njegove najnovije pjesme koja je postala hit, ali ne zbog kvaliteta nego zbog zanimljivog teksta, kao i samog pjevača i njegovih pokreta, masovno se šeruje na društvenim mrežama.

Pjesma Autotjun koju izvodi Zoran Šumjadinac, postala je 18. na trendingu na javnom servisu Youtube.

Ovaj šumadinac kada je u pitanju njegova pjesma objasnio je sljedeće.

“Želja nam je bila da zapravo ljudima prikažemo nešto savim novo. Svi danas slušaju autotjun, a rijetko ko zapravo zna šta to znači. Riješili smo zbog toga da napravimo parodiju na mnoge pjevače koji se trenutno plasiraju i koji su aktuelni, a koriste autotjun. Osim što je to parodija na tu temu, treba da prenese i poruku mladima. Donosimo odluke da plivamo kroz oblake, recimo, znači da mladi u Srbiji, a i generalno svi mladi u Evropi, imaju problem što nemaju adekvatnu pažnju. Niko ih ne usmjerava zapravo na pravi put. U medijima su danas pronađene uglavnom starlete, dr*ge, alk*hol, što je žalosno.”

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *