Nova Agonija Darka Lazića: Jedva Je Ostao Živ, A Njegova Nova Fotografija Je Zabrinula Fanove, Niko Ne Zna Šta Mu Je (Foto) – SuperCarobniSvijet

Nova Agonija Darka Lazića: Jedva Je Ostao Živ, A Njegova Nova Fotografija Je Zabrinula Fanove, Niko Ne Zna Šta Mu Je (Foto)

Darko Lazić oporavlja se uspješno od povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj se nekoliko puta prevrnuo automobilom kada se vraćao u rodni kraj, a nakon što je proveo sa porodicom praznike u Brestaču, pjevač se vratio terapijama.

Sve vrijeme su uz njega prijatelji, izabranica Marina Gagić i porodica, a svi se zajedno trude da ispune Darku dane akitnovstima koje će da mu skrenu misli sa terapija kojima se mora podvrgavati. U svojoj posljednjoj objavi, ipak pjevač je napisao nešto zbog čega su se mnogi njegovi fanovi zapitali šta se to dešava u pjevačevom životu i šta mu se mota po glavi.

“Probude me loši snovi iz kojih ne izlaziš” podijelio je on u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Podsjećanja radi, Darko i njegova izabranica Marina Gagić objavili su putem društvenih mreža da očekuju prinovu i otkrio su da je dječak, a to je pjevaču drugo dijete.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *