JA SAM NAJBEZOBRAZNIJA OSOBA NA UNIVERZUMU, ALI ZA TO IMAM POKRIĆE! Jelena Karleuša je ovako izribala takmičara u ZG, crpi joj energiju! (VIDEO) – SuperCarobniSvijet

JA SAM NAJBEZOBRAZNIJA OSOBA NA UNIVERZUMU, ALI ZA TO IMAM POKRIĆE! Jelena Karleuša je ovako izribala takmičara u ZG, crpi joj energiju! (VIDEO)

Takmičar koji je cijeli žiri podsjetio na pjevača Adila, uspio je da iznervira Jelenu Karleušu, iako joj se dopao njegov glas.

Serijal Zvezda Granda gdje je Karleuša bila sa žirijem koji je snimljen neposredno pred skandal oko nagih fotogrtafija sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. Ona je odmah iskreno prokomentarisala nastup takmičara.

“Meni se njegov stav ne sviđa, kada bih bila njegov mentor bio bi veliki problem. Ja se plašim, iako mi se sviđa koliko si talentovan, da taj tvoj bezobrazno-nadobudni stav ne može da prođe kod mene, zato što sam ja najnadobudnija i najbezobraznija osoba na univerzumu kada to hoću. Ja za to imam pokriće i veliki uspeh, karijeru skoro četvrtinu veka dugu”, rekla je bahata Jelena Karleuša, zatim dodala:

“Mislim da nisi spreman da sarađuješ. Neću da crpiš moju energiju”

Da li je vama Jelena poprilično bahata i možda je zaslužila ovo sve što joj se dešava?

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *