Procurio Do Sada Neviđeni Snimak Davida Dragičevića: Ovako Je Živio 21-Godišnjak, Otkrivene Sve Tajne Njegove Sobe (Video) – SuperCarobniSvijet

Procurio Do Sada Neviđeni Snimak Davida Dragičevića: Ovako Je Živio 21-Godišnjak, Otkrivene Sve Tajne Njegove Sobe (Video)

Sinoć je na Federalnoj televiziji prikazan dokumentarni program o stradalom mladiću Davidu Dragičeviću.

Daleko od jalovih istraga i isprazne politike, ali i tik uz policijske kordone kamera vas u tajne Davidove sobe vodi, pod oikrilje doma njegovih roditelja, bilježći svjedočenje o mladiću koji je komponovao muziku i pisao pjesme, nudi kadrove progona osoba koje dijele isto mišljenje, kazuje o ljubavima mladića koji je gotovo kao Davidova zvijezda u judaizmu i preplitanje tame i svjetlosti na isti način ,naročito roditeljske istrajnosti, nego uveden u simbole jednog podneblja.

Dokumentarni film govori o roditeljskom sjećenjau, jednom nedovršenom snu, izrastanju i djetinstvu, sjećanjima, željama, strahovima, trpi, boli i nadama.

Autorka filma je višegodišnja novinarka Elma Kazagić. U filmu se pojavljuju njegovi roditelji Suzana i Davor, kao i višegodišnji prijatelji. Pričali su o njegovom rođenju, hobiju, interesovanjima i naglasili su da je bio veoma inteligentan i dobar momak, napredniji od svoje generacije.

Pogledajte video:

Loading..
Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *