PREKO NOĆI JE POSTAO INTERNET ZVIJEZDA, A SAD JE OTKRIO ŠTA SE KRIJE IZA MEGAHITA: Nećete se više smijati kad ovo čujete! (VIDEO) – SuperCarobniSvijet

PREKO NOĆI JE POSTAO INTERNET ZVIJEZDA, A SAD JE OTKRIO ŠTA SE KRIJE IZA MEGAHITA: Nećete se više smijati kad ovo čujete! (VIDEO)

Numera “Autotjun” u izvođenju Zorana Petrovića Šumadinca postala je pravi hit na internetu, a trenutno zauzima 18. mjesto u trendingu na ovom servisu.

Snimak iz emisije “Sezam produkcije” munjevito s proširio intenretom i nasmijao mnoge.

Zoran je prije nekoliko dana gostovao u jutarnjem programu na Happy televiziji gdje rekao kako je ovap jesma savremene tokove u muzici i svakodnevnom životu.

Želja nam je bila da ljudima prikažemo nešto novo. Svi slušaju autotjun, a rijetko ko zna šta to znači. Riješili smo da napravimo parodiju na mnoge pjevače koji se trenutno plasiraju i koji su aktuelni. Osim što je to parodija, treba da prenese i poruku mladima. “Donosim odluke da plivam kroz oblake”, recimo, znači da mladi u Srbiji, a i generalno u Evropi, imaju problem što nemaju adekvatnu pažnju. Niko ih ne usmjerava na pravi put. U medijima su uglavnom starlete, droge, alkohol.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *