RAZVELA SE ĆERKA SUZANE MANČIĆ, A TEK SE UDALA: Ostavila 20 godina starijeg bogatog AMERIČKOG BIZNISMENA i vratila se mami – SuperCarobniSvijet

RAZVELA SE ĆERKA SUZANE MANČIĆ, A TEK SE UDALA: Ostavila 20 godina starijeg bogatog AMERIČKOG BIZNISMENA i vratila se mami

Teodora Kunić, kćerka Suzane Mančić se razvela od bogatog amerikanca za kojeg se u tajnosti udala u martu prošle godine, saznaje srbijanski Kurir.rs.

Razlog za krah bračne zajednice jesu nepromostive razlike u karakteru između dvoje ljudi i sve češće nesuglasice koje su imali u prethodnih šest mjeseci. Ovu odluku Suzani je nasljednica donijela prije tri mjeseca i odmah je to saopštila majci.

Suzani je bilo krivo kada je od kćerke čula da želi razvod, ali se naravno nije protivila tome. Donekle, ona je bila svjesna da će brak između njene kćerke i bogatog amerikanca teško opstati jer je taj čovjek 20 godina stariji od Teodore. Suzanina kćerka će najvjerovatnije ostati u Americi, jer nema namjeru da se vraća za Srbiju.

Podsjetimo., Teodora i njen sad već bivši suprug su se vjenčali prije 10 mjeseci u Las Vegasu. Za njihovu intimnu ceremoniju nije znala čak ni Suzana, koja se nakon nekoliko dana oglasila i potvrdila srećne vijesti. Eto udala se moja Teodora u Las Vegasu. Niko nije znao, sada sam zvanično tašta.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *