On je gori od Ognjena Vranješa: Dok se klub borio za opstanak, košarkaš tražio odmor da bi otišao na odmor sa Darom Bubamarom – SuperCarobniSvijet

On je gori od Ognjena Vranješa: Dok se klub borio za opstanak, košarkaš tražio odmor da bi otišao na odmor sa Darom Bubamarom

Dara Bubamara spada u red najatraktivnijih estradnjaka u Srbiji. Prepoznatljiva je po svojim ogromnim grudima, ali i po tome što je poput Jelene Karleuše bila izložena jednoj velikoj aferi sa fotografijama promiskuitetnog sadržaja.

Poznato je da sportisti umiju da odlijepe za pjevačicama, a vrhunac toga vidjeli smo u slučaju Ognjena Vranješa. Međutim, još jedan sportista može da mu parira, barem kada je ludost u pitanju.

Košarkaš Duško Bunić rođen u Bihaću 1989. godine, a zaljubio se u 17 godina stariju pjevačicu, a ta veza je prošla kroz mnoge turbulencije.

Brujali su mediji o njihovoj romansi samo tako. Bilo je tu svega…Mediji su prenosili kako su nekoliko puta raskidali, pa se mirili, voljeli su da objavljuju svoje strastvene trenutke i intimne fotografije, a njoj ni smetala razlika u visini od čak 49 centimetara.

Da podsjetimo, već danima Srbiju potresaju fotografije Jelene Karleuše u obznaženom položaju.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *