Kad Je Ginekolog Ovo Vidio Na Ultrazvuku, Rekao Je Da Što Prije Abortiram: Rodila Sam I Zaprepastila Se Onim Što Sam Saznala (Foto) – SuperCarobniSvijet

Kad Je Ginekolog Ovo Vidio Na Ultrazvuku, Rekao Je Da Što Prije Abortiram: Rodila Sam I Zaprepastila Se Onim Što Sam Saznala (Foto)

Britanka Džordan Skvajers 22 potpuno se zaprepastila u 12. sedmici trudnoće nakon što joj je ginekolog pokazao detalj na bebi poslije urađenog ultrazvuka.

Doktor je pogledao snimak sa ultrazvuka i rekao da trebam abortirati što prije. Napravila bih najveću grešku života da sam ga poslušala, rekla je za britanski list Daily Mirror. Kako joj je doktor pojasnio ultrazvuk jasno ukazuje na to da beba ima Daunov sindrom, pa je majku posavjetovao da trudnoću okonča što prije.

Ginekolog mi je rekao da trebam abortirati što prije. Nije mi uopšte bilo kakvu drugu opciju dao, prokomentarisao je da što prije zakažem abortus. Kako je pojasno, pošto beba u potiljku ima veliku količinu tečnosti, sasvim je sigurno da će se roditi sa Daunovim sindromom.

Međutim kada je razgovarala sa partnerom i budući da je već imala jedan pobačaj odlučili su da neće izvršiti abortus.

Dijete je rođeno potpuno zdravo i normalno.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *