Svi znate Macu, a ovo je njegova 20 godina mlađa supruga: Sva je istetovirana i objavljuje samo provokativne fotke! (FOTO) – SuperCarobniSvijet

Svi znate Macu, a ovo je njegova 20 godina mlađa supruga: Sva je istetovirana i objavljuje samo provokativne fotke! (FOTO)

POPULARNI GLUMAC I VODITELJ DRAGAN MARINKOVIĆ MACA TRI GODINE JE U BRAKU SA JOVANOM SA KOJOM SE VJENČAO POČETKOM 2016.GODINE.Jovana je inače po zanimanju frizerka, a Maca je od nje stariji 20 godina inače.Koliko se inače vole, pokazuje i fotografije sa društvenih mreža. Maca inače ima dva sina, Fjodore Simeona i Lava iz prethodnih brakova, dok sa sadašnjom suprugom nema djece uopšte.Šta biste nam vi mogli reći za njegovu suprugu, da li vam se dopada kako izgleda ili ne? Možete li nam iskreno reći sve o tome.

 

Dragan “Maca” Marinković (rođen 17. ožujka 1968.) bosanski je glumac i TV ličnost iz Sarajeva, Bosne i Hercegovine.Široko poznat po nadimku Maca, iako je trenirao kao glumac, Marinković je najistaknutiji zbog njegove neobične osobnosti koja se prikazivala za vrijeme televizijskih programa.

 

Sredinom 2007. godine bio je natjecatelj u prvoj sezoni Velikog brata VIP (srpska verzija Velikog Velikog brata), što je sve do posljednjeg dana. Početkom 2010. godine ponovio je to na drugom konkretnom natjecanju Farma.Trenutno živi u Novom Sadu sa svojom obitelji.Njegov najveći glumački posao glavna je uloga nasuprot Mira Furlan u višestruko nagrađivanom filmu The Abandoned

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *