Jad i čemer: Ovako izgleda stan u kojem živi popularna voditeljka Dušica Jakovljević, mnogi ne vjeruju!! (FOTO) – SuperCarobniSvijet

Jad i čemer: Ovako izgleda stan u kojem živi popularna voditeljka Dušica Jakovljević, mnogi ne vjeruju!! (FOTO)

VEĆ NEKOLIKO GODINA, POPULARNA VODITELJKA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VAŽI ZA JEDNU OD NAJPOZNATIJIH VODITELJKI U REGIONU, ONA JE VODILA MNOGE MEDIJSKE FORMATE, SIGURNO DA JE NAJPREPOZNATLJIVIJA BILA PO TOME ŠTO JE TRENUTNO VODITELJKA NAJPOPULARNIJEG RIJALITIJA SA OVIH PROSTORA, A RADI SE O ZADRUZI GDJE JE TRENUTNO DRUGA SEZONA U TOKU.

Nedavno je Dušica imala jedna situaciju kada joj je raznesen automobil, mnogi su tada povezivali da je mafija u pitanju. Nekada je Dušica bila relativno nepoznata, kada je vodila emisiju Sve za ljubav, tada je u drugom stanu živjela. U emisiji Sve za ljubav, pomagala je ljudima da pronađu svoje bližnje, ili da zaprose partnera ili partnericu u nekim slučajevima.Sanja Marinković i Milan Kalinić su u to vrijeme bili glavne zvijezde, Dušica je bačena u pozadinu, svoju popularnost je doživjela tek kada je počela da vodi rijaliti Zadruga.

 

View this post on Instagram

Hvala @telegraf.rs ❤️

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

Prije 10 godina, ona je bila novo lice na televiziji, bila je zanimljiva sedmoj sili zbog karizme koju posjeduje. Novinari su tako s njom razgovarali i o domu u koji se tek uselila. Dušica se probijala tek na medijsko nebo, a evo kako je njen stan tada izgledao, pogledajte i sami sada:Ona je inače rođena u Beogradu 1981.godine, balet je učila u osnovnoj i srednjoj školi, ali ga je kasnije napustila. Ona je kao djevojka shvatila da je talentovana za glumu, ali ipak, posao novinara je završila, pošto je sa 17 godina počela da vodi neke tinejdžerske emisije.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *