Žena Mu Je Iznenadno Preminula I Njega Ostavila Sa Petero Djece: Sve Mu Je Bilo Jasno Kad Je Našao Skrivenu Kutiju (Foto) – SuperCarobniSvijet

Žena Mu Je Iznenadno Preminula I Njega Ostavila Sa Petero Djece: Sve Mu Je Bilo Jasno Kad Je Našao Skrivenu Kutiju (Foto)

Vjerovatno ste se i vi sami u životu više puta uvjerili kako je sudbina nepredvidljiva, te da se sve u djeliću sekunde može promijeniti. To je na sopstvenoj koži saznao i bračni par Kesi i Džoi, čija vas priča neće ostaviti ravnodušnim. Ljubavnu romansu su započeli davne 2004. godine, a upoznali su se kada su počeli zajedno da rade. Bila je to ljubav na prvi pogled, pa se niko nije pretjerano iznenadio kada su odlučili da se vjenčaju i provedu ostatak života zajedno.

U braku su dobili i dvije kćerke, Kloi i Tenli, a onda je Kesi saznala sretnu vijest da je ponovo trudna i da ovaj put nosi trojke. Par je bio presretan, te nisu mogli dočekati nove članove njihove male porodice. Tokom trudnoće, Kesi se nije osjećala dobro, pa je tada otkriveno da ima ugrušak krvi u plućima. Oni su to držali pod kontrolom, a kako se Kesi ubrzo i porodila sve se činilo u najboljem redu.

Ipak, nakon samo 10 dana poslije porođaja, Džoi je zatekao svoju suprugu mrtvu kada se vratio s posla. Djevojčice su na svu sreću tada bile s njim, a on nije dopustio da majku zapamte u takvom stanju. Nikome nije bilo jasno zbog čega je preminula, a onda je Džoi u njenim stvarima pronašao jednu kutijicu.

Nakon što je pokazao liječnicima tablete koje je njegova supruga kupila u apoteci na svoju ruku, oni su shvatili da su one bile razlog njene smrti, kako je koristila tablete koje trudnice i rodilje ne smiju konzumirati zbog hormonalne promjene koja se dešava u njihovom tijelu. Ipak, tada je bilo prekasno za ovu porodicu, koja je izgubila majku i suprugu.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *