Rijetko Ko Zna Da Je On Njen Brat: Poznata Pjevačica Postavila Sliku S Rođenim Bratom, A Djevojke Su Odmah Pale U Trans (FOTO)! – SuperCarobniSvijet

Rijetko Ko Zna Da Je On Njen Brat: Poznata Pjevačica Postavila Sliku S Rođenim Bratom, A Djevojke Su Odmah Pale U Trans (FOTO)!

Slađa Alegro je jedna od jako uspješnih domaćih pjevačica o čijem se privatnom životu i ne piše pretjerano u medijima, kako se ona trudi da svoje bliske članove porodice, ali i najbliže prijatelje zaštiti od medija i o glasina koje se znaju smišljati samo kako bi se naudilo nekom pjevaču ili kako bi nešto postalo aktuelno, iako je riječ o lažnim informacijama.

 

Zbog toga je razumljivo što sve više pjevačica odbija da otkriva detalje iz svog privatnog života, posebno kada je riječ o ljubavnom životu i o partnerima, kako su te veze jako osjetljive na tračeve, glasine i laži. Ipak, ona druga skupina pjevačica, koja vrlo rado o tome priča, prije nego o svojim projektima i o svom radu, je skupina koja karijeru planira izgraditi na skandalima i medijskim naslovima, a takva slava zaista ne potraje dugo.

Upravo iz tih razloga, mnogi fanovi poznate pjevačice nisu ni znali da Slađa Alegro ima brata, sa kojim je jako bliska, ali da se iz praktičnih razloga rijetko pojavljuju u javnosti, kako bi on imao miran život, a onda da i ona ne bi morala brinuti o tome ko šta piše i o kome. Ipak, nedavno je objavila jednu fotografiju na kojoj su oboje vidno rasploženi, a ispod je postavila i jedan šaljivi komentar. U nastavku saznajte o čemu se radi.Naime, ispod slike je Slađa napisala da prodaje brata, a brojne djevojke su se javile, voljne da s njom pregovaraju oko te ponude kako su primjetile da je mladić zaista zgodan i da je dobra prilika.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *