Promijenila Vjeru Nakon Što Je Udala Za Kralja Koji Je Duplo Stariji Od Nje: Misica Sada Nosi I Hidžab, A Smučit Će Vam Se Kad Vidite Kako Izgleda Mladoženja (Foto) – SuperCarobniSvijet

Promijenila Vjeru Nakon Što Je Udala Za Kralja Koji Je Duplo Stariji Od Nje: Misica Sada Nosi I Hidžab, A Smučit Će Vam Se Kad Vidite Kako Izgleda Mladoženja (Foto)

Internet su preplavile slike sa svadbe malezijskog kralja (49) i njegove dvadesetčetiri godine mlađe izabranice koja je bila proglašena na izboru za Miss Moskve. Muhamed V od Klentana je stupio u brak sa najljepšom ženom Rusije, Oksanom Voevodinom. Njihova svadba je održana u jednom od najluksuznijih ruskih sela, koja je poznata po okupljanju ruske elita.

Sam čin je obavljen i po ruskim i muslimanskim običajima, što je značilo da nije puno trebalo da kralj nagovori Ruskinju da pokrije svoju kosu i ostatak tijela, koje je prije vrlo lako pokazivala. Mlada je bila u vjenčanici, a kralj u tradicionalnoj odjeći. Poznato je da kralj Malezije najavio bolovanje do kraja godine. On je bio prvi kralj u istoriji Malezije koji je počeo da vlada bez supruge jer se razveo od plemkinje koja je bila iz njegove države. Razvod se desio 2006 godine, a on je počeo vladati 2016.

Prelijepa Ruskinja, Oksana je kćerka ortopedskog hirurga iz južne Rusije i sebi uz titulu najljepše voli dodati i opis da je bandit. Naziru se i glasine da je mlada promijenila čak i vjeru i uzela sebi ime Rihana Oksana Gorbatenko. Ne sumnjamo da bi to svakako obradovalo kralja, a ona bi isto tako voljela da je on što sretniji s njom.

Ovaj par nije izbjegao brojne spekulacije da se misica udala čisto iz interesa, posebno iz razloga što je toliko mlađa od svog sadašnjeg muža, ali pak uvijek postoji i ona trunka nade da se zaista usrećila pored njega i da ljubav ne zanimaju godine ili slična ograničenja koja ljudi postavljaju.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *