Otkrila Je Koje Će Ime Dati Svojoj Kćerci: Seka Aleksić Je S Ovim Iznenadila Sve Svoje Fanove, Niko To Nije Ni Očekivao – SuperCarobniSvijet

Otkrila Je Koje Će Ime Dati Svojoj Kćerci: Seka Aleksić Je S Ovim Iznenadila Sve Svoje Fanove, Niko To Nije Ni Očekivao

Već unazad dvije godine poznatoj pjevačici Seki Aleksić i njenom mužu Veljki Piljkiću svakodnevno život uveseljava i uljepšava njihov prvi sin Jakov. Zbog prevelike sreće i emocija koje osjećaju oni su izjavili da već sa nestrpljenjem čekaju i drugo dijete. Seka je izjavila da bi voljela da to bude djevojčica i da već u svojoj glavi ima i nekoliko imena za nju. Ta djevojčica bi takođe nosila neko biblijsko ime, kao što je i slučaj sa Jakovom.

Ona je čak pri tome dodala da je tokom njene trudnoće svakodnevno zapisivala imena kako djevojčica, tako  dječaka i da je na samom kraju kada su saznali da je ipak dječak u pitanju mala razlika odlučila da sin ponese ime Jakov, a ne Isak, kako su ta dva imena ostavila najviše dojma na nju.

Na samo pitanje po čemu će pamtiti prošlu godinu, Seka je odgovorila kao i svaka druga majka da je to po odrastanju njenog sina Jakova, njegovih prvih nestašluka i riječi.  Iako skoro nema ni dvije godine, rekla je kako je mnogo tvrdoglav i uporan na nju, ali da se nada da će vremenom postati smiren kao tata. Veljko već od ranih početaka svog sina uči sportskim vještinama, obavlja sa njim svoje standardne treninge i postaje mala kopija svoga tate koji se ničega ne plaši i ne pokazuje strah.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *