Goca Tržan histerisala i vrijeđala djevojčicu u Pinkovim Zvezdicama: Takmičarka se rasplakala, tješila ju je voditeljica!! – SuperCarobniSvijet

Goca Tržan histerisala i vrijeđala djevojčicu u Pinkovim Zvezdicama: Takmičarka se rasplakala, tješila ju je voditeljica!!

POPULARNA PJEVAČICA GOCA TRŽAN JE RASPLAKALA JEDNU OD DJEVOJČICA KOJE SU SE U PINKOVIM ZVEZDICAMA TAKMIČILE.

Naime, popularna djevojčica Marina je nastupila na sceni u Šimanovcima sa pobjednikom iz prethodne sezone, sa dječakom Ljubom Stankovićem.Neću da padam na te fore, to što je na sceni Ljuba, želim tebe komentarisati jer je ovo tvoje takmičenje.Čija je ideja ovo bila, meni je bilo zanimljivo u početku, ali sam počela da bijesnim, jer sam imala utisak da mi je podmetnuo nešto neko, kazala je Nataša Bekvalac.Inače, malena Marina je teško podnijela kritike, ona se rasplakala, a odmah ju je došla utješiti voditeljka Ana Mihajlovski.

 

O Ani: Mihajlovski se prvi put pojavila na televiziji tijekom 2001. dok je još bila u srednjoj školi. Nastala je na programu talk / pop-culture nazvanu Loudspeaker na YU Info kanalu.Njezin napredak u karijeri pojavio se na emisiji Leteći start, koje je stvorio i producirao Emotion, koji je počeo emitirati na RTV Pink početkom veljače 2003. godine. U to je vrijeme bilo samo 20 godina, zajedno s Milanom Kalinićem, a dvoje brzo je postao vrlo popularan tim.

 

Mihajlovski se uskoro počeo pojavljivati ​​na drugim Emotion stvarnim produkcijama kao što je 48 sati svadba koja je počela emitirati sredinom lipnja 2004. godine. Novootkrivena popularnost dovela je do više radnih mjesta, kao što je 2004. g. Organizirala glazbeni festival Sunčane skale 2004. godine, uz Kalinić u Herceg Novom u srpnju 2004. Krajem studenog 2004., Mihajlovski se počeo pojavljivati ​​na Jednostavan život, još jedna Emotionova produkcija, koja je bila srpska verzija Jednostavanog života u kojem su ona i Marijana Mićić igrale bratty gradske djevojke koje pokušavaju preživjeti u seoskom okruženju.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *