Folker digao uzbunu u bolnici: Hoće da vodi ljubav sa zaručnicom, doktori ne znaju šta će od sebe – SuperCarobniSvijet

Folker digao uzbunu u bolnici: Hoće da vodi ljubav sa zaručnicom, doktori ne znaju šta će od sebe

Kako saznaje srpski Telegraf, Darko je tražio od medicinskog osoblja da se sa trudnom zaručnicom Marinom Gagić osami da bi vodili ljubav. Doktori nisu htjeli da mu to dozvole, a zatim su mu medikamente dali koji će mu želju za odnosima da smanje.

Darko želi silno voditi s Marinom ljubav i ne krije to. Drma ga toliko testosteron da je molio medicinsko osoblje prije nekoliko dana da mu omogući sobu u kojoj će se sa zaručnicom maziti. Rekao je da je ubijeđen da će se bolje osjećati nakon odnosa, ali su mu odmah doktori saopštili da je to nemoguće. Oni su bili zaprepašćeni njegovim zahtjevom, a rekli su mu i pored toga što su mu pojasnili da je neprimjereno u bolnici da ima intimne odnose, da to nije moguće ni zbog povreda koje i dalje nisu zaliječile.

Tad je Lazić poludio i novac ponudio samo da mu se intimnost s Marinom omogući, ali su doktori neumoljivi bili – kaže dobro obaviješten izvor i otkriva da su odlučili doktori dati mu lijekove koji će da mu smanje želju.

Da bi ga smirili, doktori su mu i lijekove koji smanjuju libido uveli u redovnu terapiju, a on ih je prihvatio zato što je shvatio kako nema drugu opciju. Rekao je Marini da jedva čeka otići na kućno liječenje da bi mogli u vođenju ljubavi uživati, a ona mu je otkrila da je primijetila da ima povećanu želju sa odnosima u drugom stanju. Ali, Marina je Darka savjetovala da samo na oporavak usredsredi misli zato što je to u ovom trenu najvažnije – otkriva izvor i dodaje da će Darko još najmanje mjesec dana apstinirati, prema prognozama doktora.

-Doktori su se bukvalno za život borili Darku, a poslije dvije ozbiljne operacije on se ne smije naprezati. S obzirom na to da nije na noge stao i da mu nije u potpunosti zacijelila rana na stomaku, morati će još najmanje mjesec dana sačekati da bi mogao sa Marinom spavati – zaključuje izvor.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *