Da li se sjećate popularnih blizanaca sa crvenim pramenovima iz ‘Velikog brata”: Danas nastupaju sa ogromnim zvijezdama i izgledaju totalno drugačije (FOTO)! – SuperCarobniSvijet

Da li se sjećate popularnih blizanaca sa crvenim pramenovima iz ‘Velikog brata”: Danas nastupaju sa ogromnim zvijezdama i izgledaju totalno drugačije (FOTO)!

Učesnici rijalitija su sve popularnijih zadnjih godina. Oni su kroz taj format TV bili također jedni od ličnosti koje su ostale upmaćene po svom stajlingu i svojom upečatljivom ličnosti. Neku su poznati a pojedini su se isticali sa svojim stavom i izgledom. Prošlo je tako mnogo političara i pjevača…
Uvijek je bilo jako zanimljivo gledati i vidjeti blizance u rijalitiju, kao što smo do prije par dana imali priliku da gledamo Miku i Gibu Vasića. Mnogo blizanaca je prošlo kroz rijaliti šou programe, a jedni od takvih su upravo braća Admir i Enis iz Živinica.

 

Oni su ostali prepoznatljivi po svojoj dugoj kosi koja je sa krajevima bila ofarbano u crveno. U rijalitiju se također dobro plasirao i Enis, koji je došao do finala i tako osvojio drugo mjesto, a pobjedio je Vladimir Arsić Arsa.Naime, ovi blizanci izgledaju sada totalno drugačije, svoje crvene krajeve su isjekli, a danas bi mnog djevojke pale na njih. I dalje se oni isto oblače i svaka njihova slika kupi ogroman broj lajkova.

 

Danas se oni ipak bave di-džejingom, a također i nastupaju na nastupima sa velikim zvijezdama kao što su to Bobana Rajovića, Lepe Brene i drugih.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *