Bogata Njemica traži preko interneta Balkanca za ozbiljnu vezu i brak: Svi su se iznenadili kada su čuli njene uslove – SuperCarobniSvijet

Bogata Njemica traži preko interneta Balkanca za ozbiljnu vezu i brak: Svi su se iznenadili kada su čuli njene uslove

SVEGA SE NAGLEDAMO I NASLUŠAMO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA I NA INTERNETU, LJUDI KOJI SE NADAJU DA ĆE PRONAĆI LJUBAV SVOG ŽIVOTA SAMO TAKO ŠTO ĆE SJEDITI ZA SVOJIM RAČUNAROM, NIKADA NAS NEĆE PRESTATI IZNENAĐIVATI, JEDNA BOGATA nJEMICA KOJA JE INAČE U ZAGREBU ROĐENA U ZAGREBU SE OGLASILA PUTEM SOCIJALNIH MREŽA , GDJE JE PORUČILA DA TRAŽI PRAVOG MUŠKARCA ZA VEZU OZBILJNU.

Djevojka koja je imala jako težak život, kao mala se u Njemačku preselila, nije dobro poznavala jezik, nije ni kulturu poznavala, ona se u njihovo društvo teško uklopila. Njeni roditelji su život izgubili u saobraćajnoj nesreći, a ostala je potpuno sama, osjećaj usamljenosti od tog trenutka je uvijek pratio ma gdje god je ona krenula.

Ona je bila u šoku u početku, ali kako je njen otac veliki biznis razvio, njena obaveza je bila da se za te radnike pobrine, iako je mislila da će sve prodati, odnosno da se rodnom gradu i državi vrati, odlučila je da neće odustati, neće bježati, ne odmah, primila se posla koji ju je čekao.

Teško joj je pronaći nekoga ko će je zbog nje htjeti, ne zbog njenog novca. Njoj je želja da se kao supruga ostvari, ali i kao majka, ali kako prolaze godine, nadu gubi sve više. Sa nekim Balkancem bi najradije završila, da se ne mora kao stranac u svom braku osjećati, završila je djevojka koja se zove NATAŠA TOMIĆ.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *