Veljko Ražnatović zadobio ozbiljne povrede, morao otkazati meč: Bogdana u suzama, objavila emotivnu poruku!! – SuperCarobniSvijet

Veljko Ražnatović zadobio ozbiljne povrede, morao otkazati meč: Bogdana u suzama, objavila emotivnu poruku!!

Veljko Ražnatović, srpski bokser i sin poznate folk pjevačice Cece, povrijedio je rebra i zbog toga je morao otkazati učestvovanje na bokserskom turniru sa reprezentacijom.Morat će zbog toga narednih sedmica odmarati, pa će provoditi ove zimske dane sa zaručnicom. Zaručnica Veljka Ražnatovića, Bogdana Rodić, svom dragom je uputila javnu emotivnu poruku.

 

-Nisam nikog i nikad voljela ovoliko. Život moj – napisala je ona kratko i pokazala koliko zapravo voli svog zaručnika.Bogdanini roditelji nedavno su otkrili za javnost kako su se upoznali Veljko i njihova kćerka.-Prošle godine je počelo na Kopaoniku, na dočeku Nove godine… Naša druga kćerka Nataša i Anastasija znale su se od ranije, pa su se tako Bogdana i Veljko upoznali i onda je najprije neko šmekanje krenulo, a poslije i veza – kaže gospodin Rodić. U početku su roditelji Cecine snajke mislili da nije ozbiljna veza i nisu vjerovali da će u nešto ovako prerasti.

 

Isto tak ovjeruje da ni Veljko nije mogao zamisliti da i dalje postoje djevojke kao što je Bogdana.-Možda on dečko ranije nije takvu djevojku imao. Možda je drugih djevojaka imao, ali vjerovatno to nije mogao da vidi u Beogradu. Bogdana je sposobna i kućevna djevojka. Cijeni prave vrijednosti i porodična je, kaže Bogdan o najmlađoj kćerki i dodaje da je ona veoma vrijedna, te da pomaže roditeljima iako živi sa dečkom.Veljko je prije nekoliko dana i zvanično zaprosio svoju djevojku Bogdanu s kojom je u vezi već duže vrijeme, a tom prilikom Ceca je odlučila da je iznenadi prstenom kojim je i oduševila Bogdanu.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *