Tresla se od plača, istina je izašla na vidjelo: Kejt je dugo krila da je do incidenta došlo!! – SuperCarobniSvijet

Tresla se od plača, istina je izašla na vidjelo: Kejt je dugo krila da je do incidenta došlo!!

NA DAN VJENČANJA MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA, KEJT MIDLTON JE PLAKALA, RAZLOG JE NAVELA DA JE MALENA PRINCEZA ŠARLOT, KOJA SE RASPLAKALA KADA JU JE VIDJELA U BIJELO HALJINI. ISTINA JE IPAK IZGLEDA DRUGAČIJA, BRITANSKI MEDIJI SU PRENIJELI.Razlog njenih suza nije Šarlot bila, nego Megan, odnosno njena striktna pravila. Nije stajala trogodišnjoj Šarlot onako kako je zamislila Megan, dovelo je Kejt do stresa i suza.Kejt se porodila nepunih mjesec dana prije svadbe, to je dodatno stres uzrokovalo.

 

Vojvotkinja od Kembridža se nakon incidenta sa Megan sva tresla, prenio je vijesti britanski “Sun”.Megan i Kejt su navodno imali zategnut odnos jer su obje vojvotkinje različite, osim toga, ni prinčevi nisu u najboljim odnosima, to je glavni razlog zbog čega Megan i Hari ne žele presliti u Kensingtonsku palatu, odnosno da budu prve komšije Kejt i Vilijamu. Umjesto toga, izabrali su da žive na imanju Vindzor.

 

Megan Markl je inače rođena 1981.godine u bolnici Vest Park u LA. Njena majka Dorija je inače socijalna radnica, ona je radila i kao instruktor joge koja je do 2017.godine živjela u Vju Parku u Kaliforniji, inače, često ističe u svojim intervjuima kako je za majku vrlo vezana. Sa druge strane, ona je u jako lošim odnosima sa ocem, Tomasom MarkloM Starijim, koji u Meksiku u Rozariju živi. Inače, Tomas je penzionisani TV producent.Rekla je kako joj nije mnogo pomoglo u životu to što joj je otac bijelac, a mati crnkinja, nije kao što se misli i kao što se priča.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *