“Šta me sa Dukijem smarate, pa šta ako je izgubio bitku za život”: Cijela Srbija u nevjerici zbog komentara Jelene Krunić (VIDEO)! – SuperCarobniSvijet

“Šta me sa Dukijem smarate, pa šta ako je izgubio bitku za život”: Cijela Srbija u nevjerici zbog komentara Jelene Krunić (VIDEO)!

Neki ljudi čim otvore usta osjeti im se sav smrad duše koju posjeduju, ako se to može nazvati dušomSvi znaju priču o malome Dušanu Todoroviću čija je borba za život i opstanak podigla cijelu Srbiju a i regiju na noge. Prije neki dan Dušan je izgubio borbu za život u bolnici u Barceloni.Malo je onih koje ova vijest nije rastužila i ko nije bio potresen nakon ovoga saznanja, ali komentar koji je napravila i uradila Jelena Krunić, koja važi za neku rijaliti zvijezdu i neku kontroverznu ličnost je nešto što treba osuditi na sva zvona, i to žestoko.

 

Tokom svoga lajva na Instagramu Krunićka je u jednome trenutku komentarisala i smrt malenog Dukija sa veoma hladnim i monotonim glasom je pokazala kako je to niti malo ne dotiče i time sablasnula većinu građana Srbije.Između ostaloga, Krunićka je rekla i ovo:”Izgubio je i moj otac život, to znaš, on je izgubio život od iste bolesti kao što je i mali Dušan. Ljudi, aman više brate, nemojte da me smarate, šta da radim”.

 

Jelena Krunić je inače poznata po tome da voli da komentariše sve i svašta, posebno preko društvenih mreža, mada u 99% slučajeva nema nikakvu ni intelektualnu, ni bilo koju drugu osnovu da bi uopšte pričala o tome. Međutim, njoj nikada nije ni bio cilj da pokaže neko svoje znanje već samo da diže prašinu koja će joj podizati rejting u medijima.Na ovaj njen zadnji komentar , normalan čovjek ne može ostati ravnodušan, ali ono što bi većina nas trebali da uradimo je da ovakve likove poput nje jednostavno ignorišemo i ne pridajemo im bilo kakvu pažnju. To je za njih najveća katastrofa koju mogu da dožive.

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *