Ovo je kuća Jelene Karleuše na Dedinju koja izgleda nestvarno – samo joj svako može zavidjeti na stilu i ukusu – SuperCarobniSvijet

Ovo je kuća Jelene Karleuše na Dedinju koja izgleda nestvarno – samo joj svako može zavidjeti na stilu i ukusu

SVIMA JE DOBRO POZNATO KAKO JE JELENA KARLEUŠA, POP DIVA, NEKO KO VOLI DA SE POHVALI SA SVOJIM VELIKIM BOGATSTVOM KOUJE POSJEDUJE, NJOJ TO NIJE STRANO. ONA OBJAVLJUJE NON STOP FOTOGRAFIJE, KAO I SELFIJE SA NEKIH LUKSUZNIH I SKUPIH DESTINACIJA NA KOJE IDE.

Nema sumnje, Jelena Karleuša zarađuje mnog novca na svojim nastupima, ali isto tako, najveći doprinos u svemu ovome daje njen muž Duško Tošić, koji je inače i reprezentativac srpske reprezentacije i član turskog giganta, fudbalskog kluba Bešiktaš, ipak na ljeto ćemo ga gledati u kineskoj ligi gdje će dobiti astronomsku platu od čak šest miliona eura.

To će sigurno dodatno povećati budžet u domu Jelene Karleuše

Kada je riječ o njihovoj vili koja se nalazi na Dedinju, posebna priča je to. U ovoj vili možete pronaći jedan veliki bazen, a kada je riječ o unutrašnjosti vile, to je skoro pa neopisivo kako izgleda.

Vila ima 550 metara kvadratnih, a kada je riječ o dnevnom boravku, on ima preko 150 metara kvadratnih. Jelena se brine o svakom detalju u kući.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *